Locatie voor uw Tweede huis

Als u op zoek bent naar een rustige en mooie locatie voor uw “tweede huis” dan heeft Park Duivenbos diverse mogelijkheden. Ruim opgezette staanplaatsen vanaf 200 M² tot ruim 360 M² maken deel uit van ons park, allen voorzien van een water, elektra, riool en propaangasaansluiting. De ruimste percelen bieden u de mogelijkheid tot het plaatsen van een mobiele bungalow ter grootte van 90 M². Elk perceel wordt apart bemeterd voor water, elektra en propaangas. Park Duivenbos is het hele jaar geopend! Mocht u geïnteresseerd zijn in een vaste staanplaats, kom gerust een kijkje nemen. Wij geven u graag nadere toelichting. Als u even van te voren een afspraak maakt, dan maken wij daar tijd voor vrij. Huisdieren zijn (voorlopig) niet meer toegestaan!

Buren
Een van onze buren zijn de uitbaters van Steakhuys Leuke Broeders. Zij laten u kennis maken met hun idee van het ruige wilde westen in combinatie met Brabantse gezelligheid. Lekkere steaks, overheerlijke spareribs of een ander stuk vlees wordt voor uw ogen gegrild maar ook voor regionale of vegetarische gerechten kunt u er terecht.
Onze andere goede buur is Boertel, groepsaccomodatie en mini-camping d’n Twist.
Bij d'n Twist wordt u op diverse manieren een verblijf aangeboden van rust, huiselijkheid, natuur en cultuur met een knipoog naar het boerenleven.
Welkom aan de Duivenbosweg, ook namens onze beide buren!

De omgeving
Het bosgebied wat grenst aan Duivenbos heet “Hondsbergen”. Hier kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen maar ook in de “Staatsbossen” van St. Anthonis, zo’n 5 km verderop gelegen. Daar bevindt zich 1000 hectare aan zandverstuivingen, heidevelden en natuurreservaten. Fiets- en wandelpaden voeren u door een prachtig bosgebied waar u behalve Kempische heideschapen ook Schotse hooglanders aan kunt treffen.

In Overloon, net buiten het centrum bevindt zich een uniek opgezet dierenpark “Zoo Parc” wat dagelijks veel toeristen trekt. Dit park is al enkele malen in de prijzen gevallen. Ook het indrukwekkende Oorlogsmuseum is een belangrijke trekpleister voor Overloon.

Het dorp heeft een kleine, gezellige kern met diverse terrassen, restaurants, ijssalon Clevers, een golfbaan en nog een aantal winkels. Overloon heeft een rijke historie en heeft op ongeveer een half uurtje rijden grote oude steden zoals Nijmegen en Venlo die zeker een bezoek waard zijn.


Duivenbos ligt midden in de regio van het Land van Cuijk. In deze regio vindt u attractiepark Toverland, Billybirdpark Hemelrijk, diverse musea, historische monumenten, kunstwerken, kastelen, kerken, kloosters en zelfs een basiliek. Tevens is er een ruim aanbod van cafés, restaurants en lunchrooms. Het Land van Cuijk is een gebied waar sportliefhebbers hun energie kwijt kunnen. U kunt eindeloos wandelen door bossen en over wandelpaden, maar ook fietsroutes zijn nauwkeurig uitgestippeld. Voor de extra sportieve fietsers zijn speciale ATB routes aangelegd.
Voor de paardenliefhebbers zijn er maneges met paardenverhuur en ruiterroutes gerealiseerd. Verschillende plekken aan de Maas hebben een jachthaven, maar er zijn ook rustige vislocaties. Redenen genoeg om eens langs te komen!